Ouderen 60 + – read more


Opgeruimd Ouder Worden , de cursus die ik geef bij de Volksuniversiteit in Hilversum , gaat verder dan alleen gezond eten en bewegen, zoals vaak wordt geadviseerd. Nee, deze cursus gaat om emotioneel opruimen. In deze fase van je leven is het moment aangebroken om tijd te nemen voor jezelf. Om te ordenen, terug te blikken, afscheid te nemen. Los te laten, wat nog altijd verstopt zit in jou. Vaak hoor ik: “Al zo lang geleden, ik heb toch nergens last van, …”. Gezond blijven en vooral Opgeruimd Ouder Worden, dat geeft vrede met hoe het in jouw leven is gegaan.  Emotiewerk is helend voor iedereen. In alle levensfasen. We hebben allemaal Overtuigingen in de loop van ons leven opgedaan. Die hadden toen een functie, en nu kunnen ze jou nog altijd in de weg zitten. Jouw onverwerkte emoties kunnen heel snel naar boven komen in een Journey of Helende Reis en worden meteen uitgewerkt. Dan ben je er van af!
Daarom nodig ik jou, 60-plusser uit, voor een gratis INTAKE, om samen te inventariseren wat jou nog in de weg zit. Of  neem deel aan de cursus. VERGEVEN kan jou helpen meer vrijheid in je leven te creëren! Dat kan individueel in een Vergevings-sessie of Journey- of Helende Reis-procesIk kan nooit algemene uitspraken doen over wat iemand nodig heeft, ieder mens is anders en ieder leven is anders verlopen.
De één heeft aan één  Helende Reis genoeg, de ander drie, weer een ander heeft baat bij een traject van Helende Reizen en coaching. Of weer iemand anders volgt liever de cursus voor reflectie samen met anderen.