Helende Reis en Coaching


Kind

Wat kun je doen als jij je zorgen maakt om je kind?
Als je kind niet wil luisteren, driftbuien, schoppen en slaan, als er problemen zijn met eten, niet naar bed willen, als je kind zich terugtrekt, geen zin in spelen, moe, stilletjes, niet lekker in z’n vel, of … Je weet het even niet meer….  neem dan contact op voor een Afstemming of een Helende Reis... 

Als jij als ouder met “onverwerkte zaken” zit, kan een Helende Reis helpen. Kind en ouder zijn hecht met elkaar verbonden. Dat betekent dat jouw kind reageert op “iets van moeder of vader”. Je raakt zomaar verstrikt in negatieve patronen…

Ouders / Volwassen

Zit jij niet goed in je vel? en weet je niet precies wat het is? Of weet je juist heel goed dat je last hebt van dingen die in jouw verleden gebeurd zijn? Dan kan een Helende Reis jou goed doen. Opruimen van overwerkte zaken is de sleutel!

Dat is ook zo, als er met je kind “iets aan de hand is”, adviseer ik bijna altijd  jou als ouder zelf ook voor een gesprek te komen. Ik kan je helpen patronen helder te krijgen. Vaak raak je met je kind in een negatieve spiraal als er problemen in de opvoeding ontstaan.

Ouderen 60+

Gun je zelf een OPGERUIMD en gezond leven! Dus een Helende Reis en Vergeven, kan jou daar goed bij helpen. Vaak heb je genoeg aan 2 of 3 Journeys.  Dus geen ellenlange trajecten!
Bovendien geef ik daarom sinds februari 2019 de cursus Opgeruimd Ouder Worden Volksuniversiteit Hilversum. 
We maken allemaal zoveel mee in ons leven. Je bent nu in de gelegenheid terug te blikken, en alles op een rijtje te zetten. Daarna kun je nog meer genieten van de dingen die je onderneemt, je (klein-) kinderen, de mensen om je heen … Dan ben je een VRIJ mens!

 

Wat is een Journey of Helende Reis?   

Helende Reis- ouders

Helende Reis- kind

Wanneer een Helende Reis?

Stop je gevecht met (di)eten

Enneagram

Privacy Verklaring